Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

Golf Trip Bettergolf- Marrakech – Maroc – 30 /11 –
07/12/2023

Hotel Oasis Lodge

Dit Lodge geniet van een uitzonderlijke locatie, bij de ingang van de mooiste golfbanen van Marrakech! In een exotische droomomgeving, op een oppervlakte van 2 hectare, waarvan drie kwart groene ruimte, biedt het Lodge een unieke ervaring. Absolute privacy, weelderige tuinen, verfijnd comfort en een zeer ontspannen sfeer… Een echt “ademhalingsgebied” aan de poorten van de stad. Dit landgoed ligt op 15 minuten van de luchthaven en minder dan 10 minuten van de medina.

De kamers van de Lodge zijn voorzien van hoogwaardige faciliteiten, privétuinen en alle hotelfaciliteiten. Privacy en eenvoud, uitgerust met meubels geproduceerd door lokale ambachtslieden en gedecoreerd met authentieke kunstvoorwerpen, biedt elke lodge het comfort van een vakantiehuis!

Golfbanen

Tijdens uw verblijf zult u het plezier hebben om te spelen op 5 prachtige golfbanen:

Royal Marrakech Golf Club

De Royal Golf de Marrakech, ook wel bekend als de Royal Golf van Marrakech, is een internationaal gerenommeerde golfbaan gelegen in Marrakech, Marokko.

Het wordt beschouwd als een van de beste golfbanen van het land en heeft tal van prestigieuze golfevenementen en toernooien gehost.

Amelkis Golf Club

Ontworpen door de Amerikaanse architect Cabell B. Robinson, werd de Amelkis golfbaan ingehuldigd in 1995.

Het staat bekend om zijn spectaculaire landschap en adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte. De baan strekt zich uit over een uitgestrekt terrein van meer dan 650 hectare en biedt een 27-holes parcours.

Assoufid Golf Club

De Assoufid golfbaan is een prachtige golfbaan gelegen in Marrakech, Marokko. Het staat bekend om zijn innovatieve ontwerp, natuurlijke landschap en panoramisch uitzicht op het Atlasgebergte.

Ontworpen door de Zuid-Afrikaanse architect Kyle Phillips, werd de Assoufid golfbaan geopend in 2014. Het beslaat een oppervlakte van meer dan 100 hectare, waardoor er een ruime en rustige omgeving is voor golfers.

Royal Palm Marrakech Golf Club

Ontworpen door de beroemde golfarchitect Cabell B. Robinson, biedt de golfbaan van Royal Palm Marrakech een buitengewone golfervaring. Het is gelegen aan de voet van het Atlasgebergte en biedt adembenemende uitzichten gedurende de hele baan.

De golfbaan van Royal Palm Marrakech is een 18-holes kampioenschapsgolfbaan en biedt een interessante uitdaging voor golfers van alle niveaus. De fairways zijn perfect onderhouden en omzoomd met olijfbomen en bougainvillea, en de greens staan bekend om hun superieure kwaliteit.

Al Maaden Golf Resorts

Ontworpen door de beroemde golfarchitect Kyle Phillips, biedt de golfbaan Al Maaden een unieke spelervaring.

Het is gelegen in een prachtige omgeving, omringd door woestijnlandschappen en biedt een adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte.

De golfbaan Al Maaden is een 18-holes kampioenschapscursus. Het heeft een innovatief ontwerp dat op harmonieuze wijze de natuurlijke elementen integreert.

Datum en Vluchten:

Verttrek : 30 NOV BRU-RAK 11.45 – 15.10
Terugkomst: 07 DEC RAK-BRU 16.10 – 19.40

Jouw Pakket:

  • Transfers: luchthaven en golfbanen
  • 7 nachten in Oasis Lodges
  • 5 diners + drankjes (1/2 fles wijn + water)
  • 2 vrije diners (niet inbegrepen) in Marrakech
  • 5 golfbanen + golfballen

Prijs per Kamer

  • Double: Lodge met 2 slaapkamers: €1.845
  • Suite met 1 slaapkamer: €1.945 (maximaal 2 suites beschikbaar)
  • Single: Lodge met 2 slaapkamers: €2.050

Om uw plaats te reserveren, gelieve een overschrijving van €500 per persoon te maken naar onze rekening bij Bettergolf.

Het resterende bedrag dient vóór 3 november te worden betaald.

IBAN: BE70 3631 0062 6325

Het Bettergolf-team.

POUR VOS RÉSERVATIONS

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen.

We zullen contact met u opnemen om uw reservering te bevestigen.