Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

BETTERGolfBusiness

UW 100%  PURE GOLF TEAMBUILDING

SPORT IN HET BEDRIJF MET BETTERGolfBusiness om uw teams te consolideren of uw klanten te behouden, of nieuwe aan te trekken

Een bedrijfsevent op maat met BETTERGolfBusiness

Een gemengde, speelse en leuke sportieve activiteit

UNIFEER JE MEDEWERKERS
Verleid uw klanten

Bied uw teamgenoten of uw klanten een moment van plezier en ontspanning

Van alle sporten is golf een van de meest geschikte voor zakelijke communicatie. Door iedereen aan te spreken, golfers en niet-golfers, dankzij ontdekkings- en initiatiesessies gegeven door professionals, is golf vandaag het favoriete terrein van bedrijven om hun imago te versterken, maar vooral om zeer privileges te verwerven bij hun klanten of om nieuwe te verleiden.

Breng wat groen in uw bedrijf met
BETTERGolfBusiness

Golf is een plaats van uitwisseling en gezelligheid en meer dan ooit een perfect aangepast medium om zijn netwerk van medewerkers te versterken, zijn activiteiten te ontwikkelen en zijn klanten te behouden.

BETTER
Golf vertrouwt, voor de organisatie van uw Team Building en Incentive evenementen, op een brede expertise met de realisatie van meer dan 80 evenementen per jaar gedurende meer dan tien jaar.

In een constant veranderende markt moet uw bedrijf concurrerend zijn en blijven voor de groei en duurzaamheid van uw activiteiten.

 

Je evolueert in een omgeving waar je te maken krijgt met toenemende concurrentie. Om dit te bereiken, ga je door de verwerving van nieuwe technologische en efficiënte productiemateriaalmiddelen, maar ook en vooral door de beschikbaarheid van competente en gemotiveerde menselijke hulpbronnen.
 

Om zijn doelstellingen te kunnen bereiken, moet een bedrijfsleider het vermogen hebben om als leider al zijn medewerkers te motiveren en te verenigen.

De Golf, een echte ruilplaats…

Het organiseren van bedrijfsevenementen is een oplossing die bewezen heeft effectief te zijn in het motiveren en versterken van de band van haar medewerkers, maar ook in het versterken van relaties met partners of zelfs in het opbouwen van klantloyaliteit.

Het is echter in het belang van uw organisatie om geen fouten te maken bij de keuze van activiteiten die worden aangeboden aan uw medewerkers, partners of klanten.

BOOST UW PUBLIC RELATIONS-ACTIVITEITEN

Bij een golfevenement zijn uw gasten de hoofdrolspeler en dus meer betrokken bij het evenement.Een sport die buiten wordt beoefend in omgevingen die vaak subliem en ontspannend zijn, golf en zijn omgeving zijn bevorderlijk voor uitwisseling. In een gemoedelijke en ontspannen sfeer zijn uw gasten in een goed humeur en open voor discussie.Golf, dat veel wordt beoefend door executives en bedrijfsleiders, helpt bij het creëren van professionele contacten en creëert echte B2B-relaties.Onze golfevenementen zijn niet exclusief voorbehouden aan golfers, niet-golfers worden geïntegreerd in de dagen door middel van initiatiesessies die parallel aan de competities plaatsvinden.

BETTERGolfBusiness organiseert en host al 15 jaar met dezelfde passie uw golfevenementen!

WaaromBETTERGolfBusiness?

BETTERGolf is een van de weinige organisatoren van golfevenementen die geaccrediteerd zijn door de Koninklijke Belgische Golffederatie en die gemachtigd zijn om de nationale i-golfsoftware te gebruiken voor onze praktijken.BETTERGolf is volledig onafhankelijk voor het beheer van georganiseerde golfevenementen en voor het personaliseren van uw evenementen.BETTERGolf kan uw eigen gepersonaliseerde ruimte op onze website creëren voor geautomatiseerde registraties, het opslaan van foto’s en de resultaten van uw bedrijfsdag.

Voorbeeld teambuilding programma

Formule: Single

09h00 – 09h30: Welkomstontbijt – uitleg van de dag, uitdelen van scorekaarten, cadeaupakket etc.
10.00 – 13.00 uur: Start van de wedstrijd

Formule: enkele stableford

vanaf 13h30 : Initiatiereceptie
14h00 tot 16h00: Initiatie putten, Approach en Long Game Practice – Putwedstrijd
19h00: Prijsuitreiking cocktail
20h00: Diner

WIJ HEBBEN VAN ONZE PASSIE ONS BEROEP GEMAAKT MET DE AMBITIE OM U ZO VEEL VAN GOLF TE MAKEN ALS WIJ ER VAN HOUDEN!

 

Andrew Watson & François Deroubais

 

We maken er een erezaak van om uw golfevenementen te organiseren in overeenstemming met de regels van de etiquette en een goede sessie

Of het nu gaat om een ​​kennismaking met golf, een ontdekkingsdag, teambuilding of de organisatie van een wedstrijd, wij bieden verschillende formules op maat aan in functie van uw noden, uw doelstellingen en uw budget.

De incentive of teambuilding is een effectieve manier om uw medewerkers, uw klanten de mogelijkheid te bieden om een ​​bevoorrecht moment te delen. Naast de ‘leuke’ kant zijn onze golfactiviteiten bedoeld om de samenhang van een groep te verbeteren of om uw commerciële relaties te versterken en klantenbinding op te bouwen.

ZE VERTROUWEN ONS

Een TEAMbuilding project, een ENTERPRISE dag?

Laten we koffie drinken!