Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

Bettergolf Reizen

Marrakech – Marokko

30 november tot 07 december 2023

Hotel Oasis Lodge

Deze Lodge heeft een uitzonderlijke ligging, vlak bij de mooiste golfbanen van Marrakech! golfbanen van Marrakech! De Lodge ligt in een dromerige, exotische omgeving en beslaat een oppervlakte van 2 hectare, waarvan driekwart groene ruimte, biedt de Lodge een unieke ervaring. Absolute privacy, weelderige tuinen, verfijnd comfort en een zeer ontspannen sfeer… Een echte ‘long’ aan de poort van de stad. Dit landgoed ligt op 15 minuten van het vliegveld de luchthaven en minder dan 10 minuten van de Medina.

De kamers van de Lodge beschikken over eersteklas voorzieningen, privétuinen en alle faciliteiten van een hotel. Intimiteit & Eenvoud, uitgerust met meubilair geproduceerd en gedecoreerd met authentieke kunstvoorwerpen, heeft elke lodge alle comfort van een vakantiehuis! comfort van een vakantiehuis!

Golfbaan

Tijdens je cursus kun je genieten van 5 golfbanen in de buurt van je hotel:

Royal Marrakech Golf Club

De Marrakech Royal Golf Course, ook bekend als de Marrakech Royal Golf Club, is een internationaal bekende golfbaan in Marrakech, Marokko. Marrakech is een internationaal bekende golfbaan in Marrakech, Marokko.
Het wordt beschouwd als een van de beste golfbanen van het land en heeft al vele prestigieuze golfevenementen en toernooien georganiseerd. prestigieuze golftoernooien en -evenementen.

Amelkis Golf Club

De Amelkis golfbaan, ontworpen door de Amerikaanse architect Cabell B. Robinson, werd ingehuldigd in 1995. Het staat bekend om zijn spectaculaire landschap en ononderbroken uitzicht op het Atlasgebergte. De baan strekt zich uit over een uitgestrekt gebied van meer dan 650 hectare en biedt een baan met 27 holes.

Assoufid Golf Club

De Assoufid golfbaan is een prachtige golfbaan in Marrakech, in Marokko. De baan staat bekend om zijn innovatieve ontwerp, natuurlijke landschap en panoramische uitzichten op het Atlasgebergte. van het Atlasgebergte.
De Assoufid golfbaan is ontworpen door de Zuid-Afrikaanse architect Kyle Phillips. geopend in 2014. De baan heeft een oppervlakte van meer dan 100 hectare en biedt een ruime en rustige omgeving voor golfers. Rustige omgeving voor golfers.

Royal Palm Marrakech Golf Club

De Royal Palm Marrakech golfbaan is ontworpen door de beroemde golfarchitect Cabell B. Robinson en biedt een uitzonderlijke speelervaring. Royal Palm Marrakech biedt een uitzonderlijke speelervaring. Het ligt aan de voet van het Atlasgebergte en biedt een adembenemend uitzicht over de hele baan. de baan.
De Royal Palm Marrakech golfbaan is een 18-holes kampioenschapsbaan. kampioenschapsbaan, die een interessante uitdaging biedt voor golfers van alle niveaus. De fairways zijn perfect gemanicuurd, omzoomd met olijfbomen en bougainville, en de greens staan bekend om hun superieure kwaliteit.

Al Maaden Golf Resorts

De Al Maaden golfbaan is ontworpen door de beroemde golfarchitect Kyle Phillips. een unieke speelervaring. Het ligt in een prachtige omgeving, omringd door woestijn
woestijnlandschappen en een adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte.
De Al Maaden golfbaan is een 18-holes kampioenschapsbaan. Het innovatieve ontwerp integreert op harmonieuze wijze de natuurlijke elementen van het Atlasgebergte.

Vluchtdata en -tijden

Start: 30NOV BRU-RAK 11.45 – 15.10
Terugkeer: 07DEC RAK-BRU 16.10 – 19.40

Pakketje:

 • Royal Air Maroc vluchten + golftas
  o 30NOV BRU-RAK 11.45 15.10
  o 07DEC RAK-BRU 16.10 19.40
 • Transfers: luchthaven & golfbanen
 • 7 nachten in Oasis Lodges
 • 5 diners + drankjes (1/2 wijn + water) + 2 gratis diners (niet inbegrepen in het pakket) in Marrakech
 • 5 rondes golf + ballen

Prijs per persoon in kamer:

 •  Dubbel:
  Lodge met 2 slaapkamers : 1.845€
  Suite met 1 slaapkamer : 1.945€ (2 maximaal aantal beschikbare suites)
 • Enkel :
  Lodge met 2 slaapkamers : 2.050€

Om je plaats te reserveren maak je €500 per persoon over op onze Bettergolf rekening. Het saldo moet voor 10 november betaald zijn.
BE70 3631 0062 6325
Het Bettergolf Team

VOOR UW BOEKINGEN

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op voor bevestiging.

Je kunt dit formulier ook gebruiken om vragen te stellen of telefonisch contact met ons opnemen. Andrew Watson +32 479 26 01 74