Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

BELGIANDUOTROPHY2022

LEEF 2 DAGEN 100% puur golf

In een vriendelijke geest en een gezellige sfeer of “het belangrijkste is om mee te doen“ klinkt logisch…

Een wedstrijd die je niet mag missen

BETTERGolfCHALLENGE markeert het jaar 2022 met de 2e editie van de « BELGIANDUOTROPHY » , die zal plaatsvinden op 13 en 14 augustus

MEER DAN 100 DEELNEMERS AAN ELKE EDITIE

Een golfevenement waar ongeveer vijftig teams samenkomen om deel te nemen aan drie dagen amateur golfcompetitie die zal worden gespeeld op drie verschillende banen, allemaal met drie spelvormen.

In dit amateur golftoernooi zijn de deelnemende teams voornamelijk gemengd, één golfer en één golfer, maar teams van hetzelfde geslacht kunnen natuurlijk deelnemen aan dit evenement en proberen een van onze prachtige prijzen te winnen.

2 DAGEN | 2 PARCOURS | 2 FORMULES

Om deze wedstrijd nog leuker te maken, organiseren we tijdens deze dagen van het amateur golftoernooi verschillende activiteiten voor u en staan ​​er ook enkele verrassingen voor u in petto tijdens deze 2 100% pure golfdagen die eindigen met de prijsuitreiking en de traditionele en uitzonderlijke avondgrillen boven een houtvuur. 2 wedstrijddagen die plaatsvinden in een gemoedelijke en ontspannen sfeer, een golfwedstrijd waarbij het belang van deelname primeert op het resultaat!

Wil je meedoen? Aanmelden

Inschrijving